Biografie onderzoek: 

 

De eerste dag heeft heel veel bij me los gemaakt. Alleen al door de opbrengst van deze dag ben ik blij aan de cursus mee te doen. Door levensfeiten in een groep te bespreken, zeker ook door de manier waarop jij dat vorm geeft, komen die persoonlijke gebeurtenissen in een (beschermde) openbare ruimte te staan, en  worden daarmee objectief. Dat heeft mij een verbazende bevrijding opgeleverd.

 

Deze methode van vragen stellen past zo goed bij mij. Ik wordt aan t denken gezet. Na al die jaren therapie is dit zo'n opluchting! Ik heb zoveel ontdekt en oefen om mezelf te zien zonder oordelen. Dank je wel.

 

Beetje angstig kwam ik binnen, in een groep, is dat wel iets voor mij? Maar wat een rijkdom, had het voor geen goud willen missen. Gesterkt en doelbewust ben ik nu op weg, ik heb dat staartje van de toekomst echt te pakken!

 

Indrukwekkende methodiek. Ik luister nu zo anders en deze houding op zich geeft al veel ontwikkeling.

 

Het was soms wel veel, lastig en verwarrend. Maar ik heb ontdekt dat ik mijn zoeken in de buitenwereld om kan draaien naar zoeken in mezelf, daar zitten de echte antwoorden.

 

Veel verrassende inzichten, ik heb weer wat vertrouwen om verder op pad te gaan. Vooral de ontdekking wat mijn visioen en ideaal is heeft me gesterkt mijn koers te bepalen.

 

Dank voor je zorgvuldige en veilige begeleiding! Ik zat vast en kan nu weer verder!

 

Heel veel dank voor de zorgvuldige, integere en geconcentreerde manier waarop je ons deze maanden begeleid hebt.

 

Lieke kan heel wezenlijk luisteren en vandaaruit stelt ze de juiste vragen. Door haar werkwijze krijg je inzicht in de thema's die een grote rol spelen in je leven spelen. Je wordt echt zelf wakker geschud en aan  het werk gezet en ontdekt zo ook je eigen antwoorden. Heel verfrissend. Verbazingwekkend ook hoe dat al uit mijn eerste herinnering spreekt. Het heeft me geholpen bij een aantal belangrijke keuzes in mijn leven en twee jaar later werkt dit nog steeds door.

 

Twee jaar geleden heb ik een practicum bij jou gevolgd. Tijdens die bijeenkomsten ontdekte ik waar ik echt voldoening uit haalde. In het stappenplan maakte ik dat concreet en nu is mijn eigen werkkamertje klaar en heb ik mijn eerste schilderij af! Nog steeds leer ik veel. ik heb er veel voldoening uit gehaalt. dank je wel voor al je luisterende aandacht.

 

Een prachtige bloem, vol, kleurrijk en open. gezien in mij: eenzaamheid en verbondenheid in mezelf. Dank je wel voor het echte "zien"!

 

Sprookje op maat

 

Je wist het niet maar ik verzamel nog steeds stenen, mooi of niet mooi, ik zie altijd de schoonheid ervan! Nooit heb ik een link gelegd met de steentjes uit mijn vroege jeugd....

Het slot, dat zij gelukkig bij haar bron woont als hoedster van het helende licht is prachtig en ontroerend. Heel heel mooi gedaan. Het voelt echt als mijn sprookje. Ik ben geraakt, ontroerd. Op een wonderlijke manier geeft het troost en richting. Heel, heel erg bedankt!

 

Inloggen