Aanmelding

Bij aanmelding via het inschrijfformulier ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Zijn er meer aanmelingen dan plaatsen, dan wordt een wachtlijst aangelegd.

 

Bevestiging

Ca 1,5 week voor aanvang van de cursus, workshop of training ontvang je een definitieve bevestiging van deelname. Hierin worden nogmaals de locatie, de deelname en tijdstip bevestigd. Zijn er te weinig deelnemers voor een training, workshop of cursus, en kan deze hierdoor niet plaatsvinden, dan ontvang je hier  binnen dezelfde periode per email bericht over. Inschrijfgeld wordt in dat geval natuurlijk teruggestort.

 

Annuleren

Mocht u willen afzien van een workshop of cursus dient u dit zo spoedig mogelijk te laten weten. Tot 14 dagen voor aanvang krijgt u het volledige bedrag terug ( uitgezondert het practicum) Daarna brengen wij annuleringskosten in rekening. Deze kosten zijn de helft van het cursusbedrag. 

Bij individuele sessies wordt bij annuleren korter dan 24 uur zonder geldige reden het volledige bedrag in rekening gebracht.

Bij het practicum is geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk tenzij er een zwaarwegende reden is om de deelname te annuleren.

 

Betalingen

Indien van toepassing wordt binnen 10 werkdagen een factuur verzonden naar je emailadres.

 

Deelname

Deelname aan een training, workshop, sessie of cursus  is geheel op eigen risico. Werkplaats Stap aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor lichamlijk letsel, verlies of schade verband houdende met het volgen van een van de programma's of sessie's. 

 

 

 

Inloggen